Aragonès vol seguir treballant per trobar les fórmules per a impulsar un front democràtic

Acaba una ronda de reunions amb ERC, comuns, CUP i Junts i es reunirà demà amb el PDECat

El president Aragonès amb Vilalta i Jové

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, emplaça els grups a seguir treballant per a trobar les “fórmules concretes de col·laboració, amb una mirada llarga i de fons” i també “de cara a les eleccions del 23-J”. Aragonès s’ha trobat aquest dimecres al Parlament amb ERC, els comuns, la CUP i Junts en una primera ronda de reunions per abordar un “front democràtic” davant un possible govern de la dreta i l’extrema dreta després de les eleccions espanyoles. Dilluns al matí es trobarà amb el PDECat. Segons fonts del Govern, la valoració de les primeres trobades ha estat “positiva”.

Aragonès ha traslladat als grups, en unes converses “molt inicials”, la seva preocupació davant l’escenari sorgit de les eleccions municipals i autonòmiques a l’Estat. En totes les reunions, excepte amb la dels comuns, hi ha participat la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà.

Les trobades s’han celebrat al despatx del president al Parlament durant el dia, aprofitant la sessió plenària. La del PDECat es farà al Palau de la Generalitat dijous a les 9.30 del matí i hi aniran Marc Solsona i Ferran Bel.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari