Giró vol ser el candidat de Junts el 23-J i està disposat a parlar amb Nogueras

L'exconseller no creu que Puigdemont hagi donat un "suport específic" a l'actual portaveu al Congrés

binary comment

L’exconseller d’Economia de la Generalitat Jaume Giró vol ser el cap de llista de Junts al Congrés dels Diputats a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol per posar una “veu forta” al servei de Catalunya. En una entrevista a Rac1, s’ha mostrat disposat a arribar a un acord amb l’actual portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, que també es vol presentar a les primàries.

Giró ha dit que “sempre estic obert a parlar de tot. Sóc un home obert al diàleg i constructiu per a tothom”. L’exconseller vol posar la seva formació, trajectòria professional i obra de conseller “al servei del país”. I preguntat per la piulada de l’expresident Carles Puigdemont en què assegura que Junts està preparat per a les eleccions del 23-J amb una foto de Míriam Nogueras, Giró ha dit que no ho interpreta com un “suport explícit” a Nogueras ni una desautorització cap a ell.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari