Detenen un home de 38 anys acusat de drogar i violar una dona a Igualada

Està previst que l'arrestat passi aquest dimarts al migdia a disposició judicial

Cotxe dels Mossos d'Esquadra (ACN)
Cotxe dels Mossos d'Esquadra (ACN)

Els Mossos d’Esquadra han detengut aquest dilluns un home de 38 anys per haver presumptament drogat i agredit sexualment una dona de 33 anys en un pis d’Igualada. Segons consta a la denúncia, a la qual ha tingut accés l’ACN, els fets van tenir lloc divendres 26 de maig. La denunciant va conèixer el presumpte agressor en una discoteca, va anar a prendre una cervesa a casa seva i es va despertar l’endemà en un llit sense recordar res de la nit. Tenia la roba interior baixada i va notar molèsties a la zona dels genitals, i en adonar-se de la situació va fugir corrents del pis. Està previst que l’arrestat passi a disposició judicial aquest dimarts al migdia.

Segons el relat dels fets que consten a la denúncia presentada per la dona als Mossos, la víctima va anar de festa amb una amiga i van recórrer diversos establiments fins a arribar a una discoteca situada al barri del Rec. Allà, les amigues van trobar-hi una coneguda que estava de festa amb un noi. En un moment “indeterminat de la nit” l’amiga de la presumpta víctima va marxar de la sala de festes i es va quedar amb la coneguda i el noi.

Al voltant de les sis de la matinada, tots tres van marxar a peu de la discoteca i l’home les va convidar a pujar a casa seva a prendre alguna cosa. Un cop a dalt, la denunciant explica que la seva coneguda va marxar i es va quedar sola amb l’home. Aquest li va oferir una cervesa i, després de prendre-se-la, “ja no recorda res més”. Segons el relat dels fets, es va despertar a les onze del matí en un llit, i no al sofà on havien estat prenent la beguda.  La dona assegura que es va espantar molt perquè no entenia què hi feia allà, i va notar “moltes molèsties” a la zona dels genitals.

En adonar-se de la situació, la jove es va vestir i va marxar corrents del domicili. Un cop a fora, va trucar la coneguda amb qui havia pujat al pis del presumpte agressor, però aquesta es va desentendre els fets. Per tot plegat, la dona va ser “plenament conscient” que havia patit una agressió sexual sense el seu consentiment “mitjançant alguna cosa que el noi li havia posat a la beguda”.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari