Ciutadans renuncia a presentar-se a les eleccions generals

El comitè nacional de la formació liderada per Inés Arrimadas ha de ratificar la decisió aquest dimarts

Acte de campanya de Ciutadans

La direcció de Ciutadans ha decidit no participar en les pròximes eleccions generals, que el president del govern, Pedro Sánchez, ha avançat aquest dilluns al 23 de juliol.

La decisió s’ha adoptat per majoria en la reunió del comitè executiu celebrada a Madrid aquest dilluns i està pendent de ratificació, aquest dimarts, per part del comitè nacional del partit que lidera Inés Arrimadas, segons avança Vozpópuli i publica també El País.

L’executiva de Ciutadans interpreta que el moment polític no afavoreix la seva proposta, que considera de centre i moderada, i prefereix evitar una altra desfeta a les urnes, després d’haver-se enfonsat en els comicis del passat cap de setmana, especifica Vozpópuli.

La mateixa informació afegeix que l’horitzó de reaparició electoral per al partit taronja és l’any 2024, quan se celebren les eleccions al Parlament Europeu, una contesa de circumscripció única on tots els vots compten per a l’elecció de representants d’un Estat membre de la Unió Europea, independentment del territori d’on provinguin.

(Visited 35 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari