Aragonès diu que Sánchez ha posat “una catifa vermella al canvi de govern a l’Estat”: “Catalunya s’ha de defensar”

El President critica des del Cercle el "discurs derrotista de decadència econòmica"

Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat aquest dimarts que amb la convocatòria d’eleccions anticipades Pedro Sánchez ha posat “una catifa vermella al canvi de govern a l’Estat”.

En una intervenció al Cercle d’Economia, Aragonès ha dit que Catalunya “s’ha de defensar a sí mateixa” en un context d’ascens del PP i Vox. De fet, segons el president de la Generalitat, Sánchez “sembla que ja ho dona per perdut”.

Després que el president del Cercle, Jaume Guardiola, insistís que Catalunya s’ha “estancat” en els últims 20 anys, Aragonès ha criticat “un discurs derrotista de decadència econòmica que no té res a veure amb la realitat”. “Veure per sistema el got mig buit no ajuda a créixer”, ha avisat.

Aragonès ha aprofitat el seu discurs al Cercle d’Economia per reiterar que en el seu “gran front democràtic” cal “sumar esforços” i no centrar-se en partidismes.

“No es tracta de fer una llista de dos partits, sinó una aliança àmplia, que miri el conjunt, amb la màxima gent possible”, ha reiterat, apel·lant a la “generositat” per aconseguir “unitat i fermesa” i que “tothom se senti còmode”.

(Visited 35 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari