Collboni obre la porta a un pacte amb comuns i ERC per a arrabassar-li l’alcaldia a Trias

L'alcaldable dels socialistes felicita el candidat de Junts, però avisa que no renuncia a res

L’alcaldable del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, ha obert la porta a un pacte amb els comuns i ERC per arrabassar-li l’alcaldia al candidat de Junts. El cap de llista socialista ha felicitat Xavier Trias per la victòria, però ha advertit que Barcelona “ha votat iniciar una nova etapa i ha votat progressisme”.

Per això, Collboni ha expressat que ara hi ha “l’oportunitat d’obrir una nova etapa a Barcelona de progrés i estabilitat”. “El PSC no renuncia a res”, ha reblat. El candidat ha comparegut a dos quarts d’una a la seu del partit, al carrer Pallars, en una sala plena de militants i membres destacats del partit en un ambient festiu.

Els socialistes han obtingut 10 regidors, dos més que en els comicis del 2019.Entre els regidors socialistes que entraran a l’Ajuntament hi ha l’exdelegada del govern espanyol a Catalunya, Maria Eugènia Gay, o l’exdiputat del Parlament per Catalunya Sí que Es Pot Lluís Rabell. Hi repetiran regidors com Laia Bonet, Albert Batlle, David Escudé i Rosa Alarcón. També hi entraran Marta Villanueva, Jordi Valls i Raquel Gil.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari