Aragonès descarta eleccions a Catalunya i es confirma Rufián com a candidat d’ERC al 23-J

Junqueras presenta Esquerra com el "millor antídot" contra el PP i Vox i crida a aixecar una "onada republicana i independentista"

Pere Aragonès

El líder d’ERC, Oriol Junqueras, ha descartat que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, avanci eleccions a Catalunya, després de la convocatòria electoral a les Corts Generals pel 23 de juliol que ha fet aquest dilluns el president del govern de l’Estat, el socialista Pedro Sánchez.

En una roda de premsa aquest dilluns a la seu del partit republicà, Junqueras ha confirmat el portaveu d’ERC a Madrid, Gabriel Rufián, com a cap de llista a les eleccions que ha convocat avui el president espanyol, Pedro Sánchez. Rufián també ha estat el candidat d’ERC a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet a les eleccions municipals, on ha aconseguit 4 regidors, un més que a les passades eleccions locals del 2019 on ERC va obtenir tres representants; molt lluny. però. dels 17 regidors que han donat la majoria absoluta a la candidatura socialista de Núria Parlon este 28-M.

Junqueras també ha presentat Esquerra com el “millor antídot” contra PP i Vox, i el partit “més allunyat” de l’extrema dreta. En aquest sentit, ha fet una crida a aixecar una “onada democràtica, republicana i independentista” a les eleccions del 23-J.

(Visited 90 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari