Collboni i Illa criden a la participació massiva per “fer realitat la voluntat majoritària de Barcelona”

El candidat del PSC està convençut que a partir de dilluns "s'ha d'obrir una nova etapa" a la ciutat

L'alcaldable del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, votant el 28-M (Sílvia Jardí, ACN)
L'alcaldable del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, votant el 28-M (Sílvia Jardí, ACN).

L’alcaldable del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, ha cridat a la participació massiva de la ciutadania avui, diumenge 28 de maig, “per fer realitat la voluntat majoritària de Barcelona”. L’alcaldable dels socialistes ha estat el més matiner de tots els candidats i ha votat a les 9:30 hores del matí a l’Escola Grèvol, al districte de Sant Martí, acompanyat dels seus nebots.

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha reclamat als 5’48 milions d’electors cridats a votar que participin “massivament” a les eleccions del 28-M que se celebren aquest diumenge als 947 municipis de Catalunya. En una atenció als mitjans després de votar a la Roca del Vallès, el cap de l’oposició ha agraït a les persones que fan possible la jornada electoral la seva feina i ha demanat als ciutadans que premiïn a les urnes la política “bona”.

Collboni s’ha mostrat convençut que a partir de dilluns “s’ha d’obrir una nova etapa a la ciutat”. Ha celebrat que durant la campanya electoral, que ha descrit com a “positiva i propositiva”, ha pogut explicar les seves “solucions” per a la ciutat i que ara “ha arribat el dia de prendre la decisió”.

El candidat del PSC ha remarcat que avui s’escull “nou alcalde” i ha demanat que Barcelona “doni exemple de civisme” durant la jornada electoral. Collboni farà seguiment de la nit electoral a partir del vespre a la seu del PSC, al carrer Pallars, amb membres del partit.

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, votant a les eleccions municipals el 28-M
El primer secretari del PSC, Salvador Illa, votant a les eleccions municipals el 28-M.

 

(Visited 150 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari