Quarta avaria en cinc dies a la Línia Llobregat-Anoia dels Ferrocarrils de la Generalitat

Un problema a les instal·lacions ha causat aquest matí retards de fins a 13 minuts en el trajecte en destinació a plaça Catalunya

Anunci d'incidències a la Línia Llobregat-Anoia dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Setmana de problemes i maldecaps pels usuaris de la Línia Llobregat-Anoia dels Ferrocarrils de la Generalitat. Des de dimarts aquesta línia ha patit quatre incidències per avaries dels trens o a les instal·lacions del servei. L’última incidència s’ha produït aquest matí, quan el tren de la línia R6, que comunica Igualada amb Barcelona, ha circulat amb 13 minuts de retard. La companyia ha trigat una hora en normalitzar la circulació. El fet que aquesta incidència s’hagi produït en dissabte ha afectat menys usuaris que en dies anteriors.

Aquest dijous, a les 5:20 hores de la tarda, FGC va informar a Twitter que a la Línia Llobregat-Anoia “el servei de trens de les línies R6 i R60 (Igualada) funciona amb retards de fins a 6 minuts, a causa d’una avaria a les instal·lacions”. Un usuari va comentar la informació dient que cauen quatre gotes “i ja tenim avaries a la R6”. Dues hores més tard, FGC informava que “tots els trens circulen al seu horari habitual”.

La línia Llobregat-Anoia ja va patir dimarts dues incidències que van provocar retards del servei de trens durant bona part del dia. Els trens de les línies R5 i R50 van circular amb retard per avaries d’un comboi i de les instal·lacions del servei. A tres quarts de tres de la tarda, FGC va informar que una avaria de tren havia ocasionat retards de fins a 15 minuts. Una hora més tard, la companyia afirmava que el servei ja estava normalitzat. A les 5 de la tarda, però, FGC informava que tornava a haver-hi retards, en aquest cas “a causa d’una avaria a les instal·lacions”. Una hora més tard, assegurava que s’havia restablert la normalitat.

(Visited 185 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari