El PSC de Sabadell denuncia “pintades intimidatòries” al domicili de l’alcaldessa Marta Farrés

L'acció està signada en nom de la PAHC, però l'entitat es desentén de l'atac: "No en som responsables"

Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell i candidata a reelecció pel PSC (Albert Segura, ACN)
Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell i candidata a reelecció pel PSC (Albert Segura, ACN).

El PSC de Sabadell ha denunciat que aquesta matinada s’han produït “pintades intimidatòries” al domicili particular de l’alcaldessa, Marta Farrés, a 24 hores de les eleccions municipals. L’acció està signada en nom de la PAHC, però l’entitat s’ha desentès de l’atac: “Des de la PAHC Sabadell volem assegurar que nosaltres no som responsables d’aquesta acció”, ha afirmat la plataforma.

“Marta Farrés, la lluita està als carrers” i “la PAHC manda y no tu panda” han estat dos dels grafitis que s’han escrit a la façana de l’immoble de l’alcaldable del PSC a Sabadell. La PAHC ha insistit que no està al darrere ni és la responsable d’aquesta acció.

Si l’hem d’anar a buscar, ho fem als plens, als seus actes i als debats televisius. La PAHC denunciem i lluitem contra el capitalisme i la corretja de transmissió que la Marta Farrés i el PSC exerceixen”, ha assenyalat l’entitat. “Entenem que la nostra activitat és política i, per tant, la nostra crítica és com a alcaldessa i com a partit, mai més enllà ni com a persona. No entenem qui ni per quin motiu ha fet aquestes ratllades en nom nostre, però, en tot cas, ens en desvinculem“, ha conclòs la PAHC Sabadell.

(Visited 85 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari