Un mort i una ferida greu en un tiroteig en un bar a prop del barri de Sant Roc de Badalona

Un home amb casc de moto ha accedit al local i ha disparat una arma, segons testimonis

Llums d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra (ACN)

Un home mort i una dona ferida és el balanç d’un tiroteig, aquest dijous a la nit, en un bar al barri del Congrés de Badalona, molt pròxim al barri de Sant Roc. Segons els Mossos d’Esquadra, els fets van passar al voltant de les 23 hores quan els agents van rebre un avís segons el qual hi havia dues persones ferides de gravetat. Un cop al lloc dels fets els agents van constatar que hi havia un home i una dona que presentaven signes de violència.

Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) desplaçats al lloc van certificar la mort de l’home i van traslladar la dona a un centre hospitalari en estat greu. L’Àrea d’investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies. El cas es troba sota secret de les actuacions.

Si bé la policia confirma que hi ha hagut una víctima mortal i una persona ferida, de moment no parlen de trets. Fonts testimonials han explicat a l’ACN, però, que se’n van sentir, detallant que els fets van passar al local Serie1 Bar Dominicano, i que l’home mort era la persona que el regentava, mentre que la dona ferida és la seva filla.

Un veí de l’immoble on ha tingut lloc el succés, al número 183 del carrer Marquès de Mont-roig, afirma que poc després de les onze ha sentit tres trets. Mossos i serveis sanitaris s’han adreçat a l’indret i cap a dos quarts de dotze de la nit han tret una persona ferida en llitera.

Altres testimonis que eren al bar han explicat que l’autor dels trets ha entrat al local amb un casc de moto posat, ha disparat i tot seguit ha marxat. Els veïns també relaten que es tracta d’un bar conflictiu on anteriorment ja hi havia hagut baralles, discussions i algun apunyalament.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari