Protecció Civil desactiva el pla Inuncat però manté tres comarques de Tarragona en prealerta

La Generalitat dona per conclòs l'episodi de pluges generalitzat a Catalunya

Inundació a Sant Hilari Sacalm

Protecció Civil ha anunciat aquest divendres al matí que desactiva el pla especial d’emergències per inundacions Inuncat, activat davant les fortes pluges dimecres passat, però ha mantingut en nivell de prealerta tres comarques de Tarragona: el Baix Ebre, la Terra Alta i el Montsià.

Així, aquest servei de la Generalitat dona per conclòs l’episodi de pluges generalitzat a Catalunya, que va començar amb la previsió que les precipitacions podien superar a moltes comarques els 20 litres per metre quadrat en 30 minuts.

Durant els darrers dos dies, els Bombers han registrat una quarantena d’avisos relacionats amb les pluges, la majoria d’ells per branques caigudes, petits despreniments de roques a carreteres i inundacions i filtracions d’aigua, i també s’han produit pedregades com la que va provocar indundacions a Sant Hilari Sacalm taponant els embornals, recull l’ACN.

(Visited 32 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari