La jutgessa del cas Negreira accepta el Reial Madrid com a acusació particular

Segons 'El Español', la magistrada instructora rebutja la petició de personació del Consell Superior d'Esports

  Florentino Pérez, president del Reial Madrid

  La magistrada encarregada del conegut com a cas Negreira, Silvia López Mejía, ha admès la petició del Reial Madrid perquè es presenti com a acusació particular en la causa que investiga els pagaments del FC Barcelona al llavors vicepresident del àrbitres, José María Enríquez Negreira. Segons ha avançat El Español, la jutgessa ha acceptat la petició del club perquè “la seva condició de participant en la competició és titular del bé jurídic protegit”.

  En aquest sentit, la interlocutòria afegeix que “és indiferent que correspongui a LaLiga l’organització de la competició, perquè qualsevol club que participa en la mateixa té un interès directe en què no es produeixin actes de qualsevol índole que suposin una manipulació esportiva”.

  D’altra banda, com també avança el mitjà citat, la jutgessa ha rebutjat la petició de personació del Consell Superior d’Esports (CSD, per les seves sigles en castellà) perquè “al·ludeix a la seva condició de perjudicat i ofès sense cap argumentació en suport de la seva pretensió”. Al respecte, la interlocutòria assenyala que “ha de rebutjar-se la consideració del CSD com a ofès pel delicte ja que, en cap cas, és titular del bé jurídic tutelat per la norma penal ni en el supòsit del delicte de corrupció privada en l’esport”.

  (Visited 34 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari