La Fiscalia investiga un possible frau electoral en el vot per correu a Ciudad Real

Les indagacions van començar l'abril arran d'una denúncia del PSOE sobre la les sol·licituds rebudes per una militant del PP

Ajuntament de Pozuelo de Calatrava

La Fiscalia de Ciudad Real ha obert una investigació per suposat frau electoral en el vot per correu a Pozuelo de Calatrava (Ciudad Real), arran d’una denúncia del PSOE.

Les indagacions, que van començar aquest mes d’abril, tenen en el punt de mira possibles casos d’empadronament fictici, que tindrien com a objectiu l’augment del cens electoral a la localitat per votar a les eleccions del 28-M, després que el PSOE informés el Ministeri Públic que una militant del PP va rebre a casa seva 30 sol·licituds de vot per correu.

Aquesta investigació se centra en una presumpta infracció de l’article 139.1 de la llei electoral, referent a l’incompliment de les normes per a la formació i conservació del cens electoral.

Els comicis del 28-M sumen una dotzena de casos de possible frau, una xifra que, pel que fa a infraccions penals de la llei electoral, va arribar a 65 fa quatre anys, segons fonts d’Interior citades per l’ACN.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari