Desmantellat a Solsona un grup que empadronava estrangers falsament

Els investigats cobraven entre 300 i 600 euros a cada persona en situació irregular

Ajuntament de Solsona

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup criminal que actuava a Solsona i Manresa empadronant falsament persones estrangeres que estaven en situació irregular, cadascun dels quals pagava entre 300 i 600 euros.

L’operació es va tancar el 17 de maig amb quatre detencions i denúncies per a dues persones més que ja estaven empresonades. Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar i han de presentar-se al jutjat quan se’ls citi.

Els investigadors atribueixen a l’organització l’oferiment de compensacions d’entre 100 i 200 euros a cada veí de Solsona que facilités el seu domicili per empadronar.

La persona empadronada només anava a Solsona per fer aquest tràmit a l’ajuntament i no acabava residint en el domicili on s’empadronava. D’aquesta manera, accedia a beneficis socials, com la targeta sanitària i altres ajudes de l’administració, especifica l’ACN.

(Visited 39 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari