Xavier Trias aixeca polseguera a Junts x Cat

“Xavier Trias és un convergent de tota la vida i ha fet una llista a la seva mida, a la de la Convergència de tota la vida”. Amb aquesta frase, definia un membre de la direcció de Junts el que havia passat quan Trias va presentar la seva llista per a les municipals completa, i van començar les crítiques internes perquè la candidatura era més semblant a una de CiU que a la d’un partit independentista unilateralista. Això ja augurava quin tipus de campanya faria Trias i quin perfil deixaria veure en aquests quinze dies.

Però la realitat fins i tot ha anat més enllà. En un míting del cap de setmana passat fins i tot va presumir de reivindicar Convergència, i va enviar un missatge claríssim als que no els hi agradava: “Foteu-vos!”. I per si fos poc, quan un mitjà va preguntar al candidat quins referents polítics tenia ara mateix, va citar sense complexos a Jordi Pujol, obviant per complet que és un nom proscrit per a aquell independentisme de nova fornada i per a tots aquells que consideren que qualsevol ombra de corrupció és dolenta en política. Està clar que si Trias finalment aconsegueix guanyar i recuperar l’alcaldia, serà el cap visible de la guerra interna a Junts contra els que no volen que el partit torni a semblar-se molt a la CDC de sempre. La crisi interna que s’albira si guanya és enorme.

(Visited 56 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari