USTEC amenaça Educació amb una vaga reclamant una proposta de mínims

El sindicat ha considerat un retrocés lel darrer plantejament del departament de Cambray

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray
El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray

USTEC no descarta la convocatòria d’una vaga a l’inici del curs escolar 2023-2024 si durant les pròximes setmanes no rep del Departament d’Educació de la Generalitat una proposta de mínims, recull l’ACN.

Aquest sindicat ha rebutjat signar la darrera proposta d’Educació, que considera un retrocés respecte a la que es va presentar mesos enrere, i contempla com a escenaris alternatius a una nova vaga el marc de mínims, amb què indica que s’aconseguiria “una certa treva”, o un canvi de situació.

USTEC troba insuficient la proposta de crear una comissió integrada en la mesa sectorial per estudiar la situació dels docents interins no seleccionats en processos d’estabilització, i reclama un pacte d’estabilitat. A més, vol que no sigui només transitòria l’equiparació salarial dels professors d’FP.

D’altra banda, la portaveu d’USTEC, Yolanda Segura, ha negat que hagin “trencat la unitat sindical”, com els retreu CCOO, i ha convidat les altres organitzacions de treballadors a presentar els seus plantejaments, però ha rebutjat deixar de pressionar a la Generalitat.

(Visited 53 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari