Salvador Illa fa el ‘tour’ per les comarques

El líder del PSC, Salvador Illa, està recorrent Catalunya gairebé en solitari. Excepte els dies que aterra a Barcelona amb el candidat de la capital, Jaume Collboni, la resta de dies i d’actes els fa en solitari, acompanyat únicament del candidat de torn. I és que la tàctica del PSC ha estat cedir les visites dels ministres i càrrecs orgànics del PSOE a candidats com Collboni o alcaldables de ciutats grans amb possibilitats de victòria el 28-M. I quan aquesta visita es produeix, Illa majoritàriament no hi és. Fonts del seu equip asseguren, a més, que està servint d’assaig per a que Illa torni a “estar en forma fent campanya” sent l’única estrella, perquè, expliquen, més aviat que tard preveuen que hi haurà eleccions catalanes anticipades.

El primer secretari del PSC s’ha dedicat aquests dies a fer campanya pels alcaldables del seu partit arreu de Catalunya. I ho ha fet amb un missatge clar constantment a la boca: els que critiquen el govern espanyol és perquè no saben apreciar la política feta per a la gent o perquè no són capaços d’abandonar el sentiment del “català emprenyat i rondinaire”. Curiosa manera de buscar votants d’altres partits.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari