Quins ‘independentistes’ signen el manifest favorable a Colau?

Ada Colau, en un vídeo de campanya

El manifest de suport a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, perquè aconsegueixi la reelecció aquest 28 de maig, signat per més de 300 personalitats, inclou els noms d’almenys dues figures que van donar suport a l’independentisme durant els anys del procés.

Una d’aquestes és la periodista del cor Karmele Marchante, que va posar vestida amb una estelada a la revista Interviú. L’altra és el pallasso Tortell Poltrona, per bé que en aquest cas es tracta d’un famós que va aclarir, en una entrevista concedida a la revista El Temps, que “no sóc indepe” sinó “antifranquista i antifeixista”, a més de definir-se com a “sensefronterista”, per la qual cosa va dir que “votaré tot el que pugui anar contra aquest franquisme”.

D’altra banda, la llista de personalitats favorables a Colau reflecteix també la discrepància entre companys de trinxera política i amics. Per exemple, Joan Coscubiela fa costat l’alcaldable de Barcelona en Comú, mentre que Lluís Rabell, el seu excompany de bancada a Catalunya Sí Que Es Pot, forma part de la candidatura de l’alcaldable socialista Jaume Collboni.

També la periodista Cristina Fallaràs és partidària de Colau, mentre que el seu vell amic, el també periodista i exdiputat de la CUP Antonio Baños n’és un detractor.

(Visited 323 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari