Eva Parera també fa campanya a través de Tinder

La imaginació en una campanya sempre és un valor afegit. I quan es tracta de partits petits i amb poques possibilitats de triomfar segons les enquestes, és quasi una obligació fer-la servir. És per això que Valents, la formació que lidera Eva Parera i amb la que es presenta a l’alcaldia de Barcelona, ha rebuscat en totes les tècniques per a fer-se visibles mentre els sondejos li atorguen un enorme fracàs.

Després de fer seves totes les proclames populistes del moment, i d’escollir de lema de campanya la versió nostrada del de Donald Trump – “Barcelona gran una altra vegada”-, el dia que va parlar de buscar suports a tot arreu en campanya es va obrir un perfil de Tinder per a oferir-se com “l’alcaldessa que estaven buscant”. “Abstenir-se colauers, cupaires, ocupes i comunistes”, diu Parera a Tinder.

(Visited 73 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari