EL TRIANGLE presenta el nou llibre ‘SOS Eixample. Colau vs Cerdà’

La Llibreria Byron acull aquest dijous, 25 de maig, a les 19 hores, la presentació del volum que reivindica el llegat del maçó Ildefons Cerdà

Coberta del llibre 'SOS Eixample. Colau vs Cerdà'

Aquest dijous, 25 de maig, la Llibreria Byron de Barcelona (carrer de Casanova, 32) acull a les 19 hores la presentació del nou llibre SOS Eixample. Colau vs Cerdà, editat per EL TRIANGLE. El volum vol ser una reivindicació del llegat de l’enginyer maçó Ildefons Cerdà, i denuncia la sistemàtica destrucció que ha patit el seu projecte urbanístic per part dels successius alcaldes i regidors de Barcelona, els quals han fomentat i permès la seva barroera adulteració.

L’equip municipal d’Ada Colau ha perseverat i aprofundit l’agressió contra el projecte original d’Ildefons Cerdà, amb actuacions com l’urbanisme tàctic, els eixos verds, la modificació dels xamfrans i el desgavell de trànsit que ha ocasionat. Les afectacions que aquestes intervencions han tingut sobre el Pla Cerdà s’analitzen al llibre a través de les entrevistes amb l’arquitecte i urbanista Amador Ferrer i l’advocat i referent de l’urbanisme barceloní Ramón García-Bragado, així com en un recull de testimonis veïnals i un reportatge fotogràfic.

La presentació del volum anirà a càrrec del Gran Mestre de la Maçoneria Joan-Francesc Pont; de l’impulsor de la plataforma Salvem Barcelona, Jacint Soler Padró; de l’arquitecte i urbanista Amador Ferrer i de l’advocat Ramón García-Bragado. L’acte començarà a les 19 hores a la Llibreria Byron (carrer de Casanova, 32) i l’assistència és lliure, limitada a l’aforament.

(Visited 188 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari