La jutgessa descarta suspendre ara el procés de desallotjament de la Ruïna

L'advocat dels okupes ha al·legat que la Sareb, per llei, havia d'oferir un lloguer social abans del desnonament

Imatge de la vista sobre el procediment de desallotjament de l'edifici la Ruïna

La magistrada titular del Jutjat de Primera Instància número 39 de Barcelona ha descartat suspendre, de moment, el procediment de desallotjament de l’edifici la Ruïna, ubicat a prop de la plaça de la Bonanova de Barcelona, durant la vista celebrada aquest dimecres.

L’advocat que representa els okupes ha al·legat, basant-se en la llei de mesures urgents sobre habitatge i pobresa energètica, que la Societat Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb), com a gran tenidor, hauria d’haver ofert un lloguer social abans de procedir amb el desnonament.

La magistrada, però, ha desestimat la petició adduint que la norma pot emparar una sanció administrativa per part de l’Ajuntament de Barcelona, però no permet suspendre la tramitació del procés de desnonament, segons recull l’ACN.

El procediment de la Ruïna, així doncs, continuarà i el següent pas és que la magistrada dicti sentència sobre si l’immoble s’ha de desallotjar, una decisió recurrible per les parts abans que s’executi.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari