El PP de Badalona denunciarà l’alcaldable del PSC davant la Junta Electoral

El socialista Guijarro diu que el repartiment de marxandatge de l'ajuntament durant un acte de campanya ha estat una "coincidència desafortunada"

El candidat del PSC a l'alcaldia de Badalona, Rubén Guijarro

Foto: ACN, Albert Segura

El PP de Badalona està preparant una denuncia contra el candidat del PSC a l’alcaldia de la localitat, Rubén Guijarro, que és també l’actual alcalde, per haver repartit marxandatge oficial de l’ajuntament durant un acte de campanya.

En concret, segons ha difós l’Agència Catalana de Notícies (ACN), Guijarro i Araceli Cruz, la regidora de Gent Gran i membre de la seva candidatura, han repartit plegats, durant una visita a un casal de gent gran del barri de Llefià, llibretes i bolígrafs amb la imatge del consistori. L’ACN ha especificat que hi apareix el vermell en comptes del blau corporatiu.

Guijarro s’ha excusat dient que ha estat una “coincidència desafortunada” d’una acció del partit i una altra de la regidoria que encapçala Cruz, però l’alcaldable popular, Xavier García Albiol, ha considerat que es tracta d’un “escàndol inadmissible”, i li ha exigit explicacions i el retorn dels diners del material pagat pel consistori.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari