TV3 subcontracta Mediapro el plató i les càmeres per al debat de les eleccions de Barcelona

Ha pagat 152.900 euros per les instal·lacions i ho justifica dient que tots els seus platós estan ocupats

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que gestiona TV3 i Catalunya Ràdio, ha pagat 152.900 euros a Mediapro, de Jaume Roures, pel lloguer d’un plató i l’equip tècnic per celebrar l’últim debat electoral dels candidats a l’alcaldia de Barcelona i el seguiment de la nit electoral, segons publica elDiario.es.

L’empresa beneficiària és Societat Europea d’Unitats Mòbils S.L.U., una de les societats del grup Mediapro ubicades a Espanya. La licitació és per llogar un espai de plató i tot el contingut tècnic necessari per a la producció integral del debat electoral i el programa especial de seguiment electoral. L’única empresa que es va presentar a la licitació va ser aquesta societat de Mediapro.

L’únic plató amb capacitat d’acollir la infraestructura necessària per fer el debat i el programa de seguiment d’eleccions, segons TV3, és on s’enregistra el popular ‘reality’ musical Eufòria. “Aquest plató està ocupat permanentment” i els seus decorats “no es poden desmuntar”, asseguren des de la televisió pública.

Mediapro és la segona productora que més diners es porta a contractacions i licitacions de la CCMA. Així ho va constatar una investigació d’elDiario.es, que va comptabilitzar els pagaments de l’empresa pública des del 2015 fins al 2020.

Durant aquest període, Mediaproduccion S.L.U. (i les societats) es van adjudicar 21,1 milions d’euros. Aquesta xifra només va ser superada per la resultant dels contractes de Minoria Absoluta, que van sumar 30,2 milions d’euros.

(Visited 136 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari