Per què una estrella del procés ‘insulta’ Gerard Piqué?

Gerard Piqué

L’excap de llista i efímer diputat de la CUP Antonio Baños ha carregat contra el comentari publicat en castellà per un compte de Twitter que, amb menys de 3.000 seguidors, fa veure que és de l’exfutbolista Gerard Piqué.

“En català, pallús pocapena”, ha respost la setmana passada Baños al tuit amb què l’usuari @3gerardpique3 havia dedicat una felicitació -“Enhorabuena, maestro“- a l’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, per haver eliminat el Real Madrid de la Lliga de Campions.

Es dona la circumstància que Baños va ser dirigent de Súmate, l’entitat de castellanoparlants independentistes, i que les competicions recentment impulsades per Piqué, la Kings League i la Queens League, han escalfat alguns ànims, sobretot d’independentistes, per l’ús generalitzat del castellà i la manca de presència del català.

Uns quants usuaris han alertat Baños que havia saltat contra un compte fake, però l’exdiputat ha mantingut el missatge. No fa gaire, havia ironitzat dient que “Nunca el castellano fue lengua de imposición“, després que un àrbitre de la Queens League digués a una jugadora que s’havia queixat en català que li parlés en castellà.

(Visited 293 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari