El Suprem admet el recurs dels ecologistes que volen aturar el parc eòlic a Roses

Els impulsors confien que la justícia ho declararà "il·legal" i asseguren que "res està perdut"

Ecologistes de l'Empordà

El Tribunal Suprem ha admès a tràmit el recurs presentat per les entitats contràries al macroparc eòlic de Roses. De fet, el recurs és contra el Pla d’Ordenació de l’Espai Marítim (POEM) aprovat amb un reial decret pel govern central, però té la mirada fixada al fet que en la unificació del golf de Roses es permetria aixecar el parc eòlic flotant, que des de les entitats consideren “il·legal”.

Des de la IAEDEN-Salvem l’Empordà (Institució Altempordanesa per a la Defensa i l’Estudi de la Natura) i la plataforma No al macroparc eòlic assenyalen que aquest pas és “molt important” perquè “demostra que res està perdut”. Els ecologistes asseguren que cal tenir en compte que el procés es troba en un estadi “molt inicial” i, per això, no s’han demanat mesures cautelars, ja que la justícia les podria rebutjar.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari