Desarticulat un grup dedicat a cultivar marihuana amb tentacles a Barcelona i Tarragona

La Guàrdia Civil deté 31 persones en una operació que inclou una vintena d'escorcolls

Imatges de la plantació de marihuana

La Guàrdia Civil ha desarticulat una organització criminal establerta a Castelló amb ramificacions a les comarques de Barcelona i Tarragona, i també a Navarra i el País Basc, que es dedicava al cultiu de marihuana.

31 persones han estat detingudes com a presumptes autores dels delictes d’organització criminal, tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric, nou de les quals a Tarragona i una a Barcelona.

Els agents han realitzat més d’una vintena d’escorcolls domiciliaris durant els quals han comissat 10.676 plantes de marihuana i 69 quilos de cabdells. A més, han intervingut més de 5.000 euros, una pistola, documentació, vehicles d’alta gamma, i dispositius electrònics i d’emmagatzematge.

La Guàrdia Civil ha xifrat en uns 750.000 euros el frau elèctric d’aquest grup i en 1 milió d’euros el valor de la marihuana moguda mentre ha durat la investigació, que va començar l’any passat quan es va detectar l’assentament d’un grup d’albanesos sospitós d’estar conformant una xarxa criminal a Castelló.

(Visited 18 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari