Quin llibre ha indignat l’empresari Oriol Soler?

La marca de Caín

El darrer llibre de la sèrie PsiBorn, de la suposada psicòloga del Born, Noelia Arrotea, La marca de Caín, sembla que ha molestat i molt a gent d’ERC a Igualada. En ell es narra, com diu la ressenya, “la relació incestuosa entre premsa i partits catalans”, “la informació que no veurem als mitjans amb l’humor que no gosen fer”, afegeix.

El més indignat és l’empresari i director general d’Abacus, Oriol Soler, que s’ha vist reflectit en un dels personatges del relat i sembla que no li ha agradat pas massa. Ho explica a Twitter la ‘psicòloga’: “Un llibre d’humor, Oriol Soler té cua de palla i es reconeix en un personatge. Amenaça un petit editor amb demandes absurdes, vol intimidar i fer-lo incórrer en despeses amb els advocats d’Abacus, ell n’és el director, espero que no faci mal ús dels recursos de les cooperatives”.

Una piula que ha generat la resposta de Soler: “2 coses i ja no en parlo més que tenim feina: a) No és humor, son acusacions greus fetes contra mi i contra una institució en un compte de Twitter ple de fake news. b) No defensar-se seria reconèixer que és veritat. I, per tant, sempre de cara. El temps posarà les coses a lloc”.

A qui sí ha agradat el llibre és a la presidenta de Junts, Laura Borràs, que també hi surt. La política piulava al respecte: “Em va arribar divendres a la tarda i diumenge al matí ja l’havia devorat! He rigut i m’ha intrigat a parts iguals. Moltes gràcies per la dedicatòria i ja parlarem, que veig que tens MOLTA informació igualadina…”. Missatge que va ser ràpidament contestat per l’autora: “Moltes gràcies, Presidenta, me n’alegro que t’hagi agradat, ja veus que soc addictiva. T’agraeixo molt el sentit de l’humor, tot i que no m’esperava menys d’una persona sensible i intel·ligent, hi ha qui també “apareix” al llibre i no en té tant” -amb clares al·lusions a Soler.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari