Presó provisional per l’home que feia tocaments i petons a menors pel carrer al barri de les Corts

Els Mossos d’Esquadra l’havien detingut diverses vegades en pocs dies per aquests fets

Un agent dels Mossos emmanilla un home

Un jutjat de Barcelona ha decretat presó provisional per a l’home que feia tocaments i petons a menors pel carrer al barri de les Corts. Segons ha avançat l’Ara i ha confirmat l’ACN, l’arrestat va passar aquest dijous a disposició judicial i, seguidament, va ser enviat a la presó. L’home estava en llibertat amb càrrecs, però aquest dimarts va tornar a ser detingut després que uns agents, que ja havien estat alertats, l’enxampessin repetint els mateixos actes. Segons els veïns, l’home anava pel carrer i, de cop, s’aprovava a un menor, el tocava, i a vegades li feia petons.

El primer avís que va rebre la policia va ser dissabte al matí a la Travessera de les Corts, quan un home s’havia acostat a un nen de nou anys que havia baixat a comprar el pa. L’home el va intentar tocar i deia que se’l volia emportar, però la treballadora del forn ho va evitar i el menor va entrar a la botiga. El pare del nen, alertat pel que havia passat, va baixar i va seguir l’home, que al cap d’uns minuts va fer el mateix amb un altre nen que anava amb la seva mare, i el va començar a grapejar i petonejar. Finalment, després de la trucada del pare, els Mossos d’Esquadra el van detenir.

L’arrestat va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs. La preocupació d’alguns pares i mares, que el van tornar a veure pel carrer, circulava per diverses aplicacions de missatgeria. Els Mossos, conscients que podia tornar a actuar, van muntar un dispositiu als entorns escolars a l’hora d’entrada i de sortida de classe. Tal com preveia la policia, hi va tornar, abraçant un menor de tres anys en ple carrer i sense conèixer-lo de res. La mare, que era al seu costat, va agafar el nen i va fugir corrents.

Els Mossos el van detenir per segon cop unes hores després en reincidir dues vegades més. Un agent de paisà de la comissaria de les Corts el va localitzar i el va començar a seguir. Primer, l’home es va acostar a una noia menor i li va fer tocaments i, tot seguit, va anar cap a un nen de tres anys i li va fer un petó. L’agent el va detenir immediatament i, després de comparèixer davant del jutge, s’ha decretat el seu ingrés a presó.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari