Sis de les set associacions de jutges i fiscals accepten la proposta de Justícia

Només l'Associació Professional de la Magistratura, l'organització majoritària, manté el seu rebuig

  Edifici del Ministeri de Justícia (Wikipedia Commons)

  Sis de les set associacions professionals de jutges i fiscals han acceptat la proposta del Ministeri de Justícia per desconvocar la vaga, i només l’organització majoritària, l’Associació Professional de la Magistratura (APM),  manté el seu rebuig a l’oferta. L’APM i quatre associacions més havien convocat una vaga indefinida a partir del 16 de maig, que van suspendre per continuar negociant amb el govern espanyol.

  La proposta de l’executiu central que han acceptat la majoria d’organitzacions implica increments d’entre 440 i 450 euros al mes per nòmina, la qual cosa implica una despesa de 46,7 milions d’euros. L’APM, però, ha advertit en un comunicat que la proposta que la resta d’associacions ha acceptat és “insuficient i inassumible”.

  El Ministeri de Justícia i les associacions de magistrats i fiscals reprenen la reunió per desbloquejar aquesta qüestió aquest dijous a les 16.30 hores. L’APM, malgrat el seu rebuig a l’oferta de Justícia, ha afirmat que assistiran a la reunió amb “voluntat negociadora i actitud constructiva”.

  (Visited 1 times, 1 visits today)
  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Feu un comentari