Adif preveu que dissabte es restableixi la circulació normal a l’R2 sud

La restitució de les instal·lacions de seguretat a Rodalies haurà trigat 20 dies, segons un document intern revelat per Europa Press

Un tren de Rodalies a l'estació de Gavà (Albert Segura, ACN)

La circulació de trens a l’R2 sud de Rodalies es restablirà aquest dissabte, segons un document intern d’Adif enviat als seus treballadors revelat per Europa Press. Es tracta d’un avís que informa de la restitució de les instal·lacions de seguretat de l’estació de Gavà i del bloqueig automàtica banalizat entre les estacions de Castelldefels i el Prat de Llobregat.

Així doncs, la circulació que va quedar interrompuda l’1 de maig, quan es va trencar la catenària de la via 3 de l’estació de Gavà, cremant tot el sistema, es recuperarà 20 dies després, deixant enrere un tràfic reduït de tres combois per hora i sentit des del 5 de maig.

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, havia previst recuperar la normalitat en la circulació de trens el pròxim diumenge “a tot estirar”, després que el govern central indiqués inicialment que es trigaria entre tres i quatre setmanes en enllestir les reparacions.

(Visited 17 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari