Els veïns denuncien que els botellots als búnquers es repeteixen “a diari”

El veïnat del Turó de la Rovira critica que la regidora d'Horta-Guinardó, Rosa Alarcón, "evita" reunir-se amb ells

    Tanca instal·lada per l'Ajuntament de Barcelona a l'accés principal dels búnquers del Turó de la Rovira (ACN)

    El Consell Veïnal del Turó de la Rovira ha denunciat que els botellots als búnquers del Carmel (Barcelona) segueixen repetint-se “pràcticament a diari”, malgrat el tancament de l’espai en horari nocturn i la instal·lació de la tanca perimetral. En un fil de Twitter, els veïns han explicat que aquest dimarts a les 21.00 hores hi havia una seixantena de ciutadans estrangers dins les bateries i centenars a l’exterior bevent i escoltant música amb altaveus.

    Els veïns han assegurat que van haver de trucar la Guàrdia Urbana dues vegades perquè intervingués, i han indicat que la situació afecta especialment els habitants dels carrers Mühlberg i Labernia. A més, han compartit a les xarxes socials unes imatges en què apareixen grans quantitats de brossa acumulades a les papereres. En aquest sentit, expliquen que les concentracions de ciutadans i els botellots que es duen a terme a l’espai, generen un gran volum de deixalles que els serveis de neteja no tenen capacitat de retirar, “tant a l’entorn dels búnquers com a l’exterior del tancat”.

    D’altra banda, el consell veïnal ha criticat la regidora d’Horta-Guinardó, Rosa Alarcón (PSC), qui des del seu punt de vista “evita” reunir-se amb ells. Els veïns han assegurat que només s’han reunit un cop amb ella, i han revelat que en aquesta trobada va dir-los que “no era cap política professional”, sinó una ciutadana interessada per la problemàtica que volia “poder passejar-se per la zona sense que se la insultés”.

    (Visited 37 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari