Alves recorre a l’Audiència la presó provisional i carrega contra la víctima

El futbolista argumenta que ha empadronat i escolaritzat els fills a Espanya

    L'exjugador del FC Barcelona Dani Alves

    El futbolista brasiler Dani Alves ha recorregut davant l’Audiència de Barcelona la mesura de presó provisional que el manté al centre penitenciari de Brians II des del gener, i ha acusat la víctima de la presumpta violació que va cometre a la discoteca Sutton de la capital catalana de tenir una conducta “obertament sexualitzada”. Així ho ha avançat El Mundo i han confirmat fonts jurídiques a l’ACN, on el text del recurs també acusa la denunciant de “distorsionar la realitat” i de ser incoherent.

    La jutgessa que instrueix el cas ja va denegar l’alliberament que havia demanat la defensa d’Alves en la decisió que ara s’ha recorregut. Un dels motius per mantenir la presó va ser el risc de fuga del brasiler, però ara l’exfutbolista del Barça argumenta que ha empadronat i escolaritzat els fills a Espanya.

    El recurs de la defensa d’Alves reitera, com ja ho feia l’escrit davant del jutjat d’instrucció, que sí que hi va haver relació sexual amb penetració, però que va ser consentida. Alhora, indica que en les imatges registrades per les càmeres de seguretat a la sala de ball -no hi ha imatges del lavabo on s’hauria comès la violació- mostren “dos adults desenvolupant un joc eròtic de seducció preambular a un coit”.

    La jutgessa que instrueix el cas no va tenir en compte les opinions similars de la defensa d’Alves en la petició d’alliberament, amb l’argument que els fets que es jutgen no són els de la sala, sinó els que van passar als lavabos.

    (Visited 9 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari