Quina derivada política ha tingut el darrer derbi Espanyol-Barça?

Joan Maria Piqué, a TV3, l'any 2018
Joan Maria Piqué, a TV3, l'any 2018

L’enganxada entre un seguidor de l’Espanyol com el diputat d’ERC al Congrés Gabriel Rufián i Joan Maria Piqué, seguidor del Barça que va treballar a la Generalitat a les ordres dels presidents Artur Mas, Carles Puigdemont i Quim Torra.

Després que els ultres de l’Espanyol saltessin a la gespa quan el Barça celebrava el campionat de Lliga que acabava de conquerir, fent fugir els futbolistes, Rufián ha manifestat a Twitter aquest diumenge: “Els ultres no tenen equip. El seu únic escut és l’odi. I no ens representen. Toca donar l’enhorabona al guanyador (…)”.

En resposta a aquest missatge, Piqué ha piulat: “Quin tifa estàs fet. Clar que tenen equip. El teu”. L’excap de premsa d’Artur Mas i ex-dircom del Departament d’Interior se’n devia penedir, perquè el tuit ha desaparegut. N’ha repuilat un altre, però, que retreu a Rufián “la merda cínica que has de dir quan els ultres són del teu equip. Així amb tot”.

Rufián, per la seva part, ha capturat i difós el tuit suprimit: “Se t’ha esborrat això, Joan Maria Piqué. No t’amaguis, sicari“.

Piqué, que va sonar la passada tardor com a possible fitxatge del departament de comunicació del Barça i va impulsar un corrent liberal a Junts (Reunim-nos), també ha celebrat el títol del Barça amb un dard per al gestor cultual i filòsof Xavier Fina, un altre aficionat perico. En resposta a un tuiter que havia comentat que “sap greu si Xavier Fina ho està passant malament”, Piqué n’ha fet befa amb la fórmula d’un conegut anunci de compreses: “Fina, i Segura”.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari