Les eleccions a les cambres de comerç es votaran del 15 al 20 de setembre

Les primeres cinc jornades seran de vot telemàtic i la darrera, per a la participació presencial

Imatge corresponent a l'elecció de Jaume Fàbrega com a president del Consell General de Cambres de Catalunya, el 2021

El govern de la Generalitat de Catalunya ha convocat la votació per renovar els òrgans de govern de les 13 cambres de comerç catalanes, uns comicis que començaran el 15 de setembre, amb la votació telemàtica que es conclourà el dia 19, i finalitzaran amb la votació presencial el 20 de setembre.

El termini per a la presentació de candidatures s’obre el 24 de maig i es tanca el 7 de juny. Les empreses amb més aportació voluntària han de presentar la candidatura en funció del règim intern de cada cambra.

En cas de presentar-se més d’una llista, les votacions dels candidats proposats per les organitzacions empresarials seran el 24 d’octubre, segons recull Europa Press.

L’executiu català ha prohibit la delegació de vot per evitar les irregularitats registrades en comicis anteriors, que van arribar als tribunals.

La Generalitat, a més, preveu oferir garanties per a les eleccions de les cambres amb un sistema d’autentificació mitjançant missatges SMS que eviti l’ús fraudulent de certificats electrònics.

(Visited 20 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari