Quin programa de TV3 ha posat en dubte que el rei emèrit Joan Carles sigui el pare de Felip VI?

Està passant. Al programa del passat 2 de maig, Toni Soler i Jair Domínguez van fer un gag en el que van afirmar que farien una prova per aclarir si el rei Felip VI és fill del rei emèrit Joan Carles o no. Domínguez va plantejar el dubte i Soler va dir “el rei Felip crec que fa pinta de ser el rei legítim, Borbó”. El seu company al plató va dubtar-ho: “Jo no hi era. Tu hi eres quan es va engendrar per donar-ne fe?” i va proposar “farem en aquest programa en exclusiva una prova de paternitat de Felip VI”.

Domínguez va posar sobre la taula dos pots que suposadament contenien esperma. Un, de Felip VI, i un altre, de Joan Carles. El del rei emèrit era enorme. L’humorista va dir que havia aconseguit els pots a Wallapop però que “li demanes a l’emèrit i t’ho envia gratis”.

Toni Soler va tancar el gag dient que millor deixar-ho estar: “Imagina’t que descobrim que Felip VI no és fill de Joan Carles. Saps qui ve després?”. Jair Domínguez es va posar les mans al cap dient que serien la Infanta Elena o Froilan. “Llancem-ho!”, va exclamar referint-se als pots d’esperma. “Estalviem-nos riscos”, va reblar Soler.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari