Els Bombers treballen per apagar un incendi a Bonastre

Els Agents Rurals indiquen que les flames afecten deu hectàrees de superfície forestal

Incendi de Bonastre

57 dotacions dels Bombers, 6 de les quals aèries, treballen en les tasques d’extinció d’un incendi forestal que s’ha declarat a Bonastre (Baix Penedès) poc després de dos quarts de tres de la tarda d’aquest divendres. L’operatiu s’ha iniciat amb 33 dotacions en el marc de l’estratègia per atacar-lo de manera contundent de bon principi.

El foc ha començat en una zona pròxima a una hípica i presentava capacitat de progressió i focus secundaris. Hi ha hagut flames de fins a 20 metres d’alçada empeses pel vent erràtic de tempestes properes. Segons els Bombers, però, s’ha aconseguit ancorar el flanc esquerre a un camp de conreu i el dret no avançat tan ràpidament com s’havia previst. El foc avança en direcció nord-oest.

Segons expliquen els Bombers, els operatius treballen al cap i al flanc dret del foc, on s’estan creant focus secundaris que cal vigilar. També indiquen que les flames han baixat d’intensitat.

Els Agents Rurals han indicat en una primera estimació provisional que les flames afecten deu hectàrees de superfície forestal.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari