El jutjat descarta el desallotjament cautelar de la casa okupa La Ruïna

La Sareb l'havia demanat al·legant un risc per a la seguretat ciutadana derivat de la tensió a la plaça de la Bonanova

  La casa okupa La Ruïna

  El Jutjat de Primera Instància número 39 de Barcelona ha rebutjat el desallotjament cautelar de La Ruïna, una de les cases okupa ubicades a prop de la plaça de la Bonanova de Barcelona, una mesura que havia sol·licitat la Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb), propietària de l’immoble.

  La magistrada titular d’aquest jutjat ha desestimat el desallotjament argumentant que processalment no era possible, ja que els ocupants de l’immoble estan personats en la causa i cal complir les etapes processals.

  La Sareb, que va interposar la demanda contra els okupes a principis d’aquest any, havia sol·licitat el desallotjament cautelar al·legant l’existència d’un risc per a la seguretat ciutadana derivat de la situació de tensió viscuda a la zona els darrers dies.

  (Visited 6 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari