L’alcaldable de Junts a Balaguer creu que Borràs no hauria de liderar el partit

Gemma Trilla afirma que en la mateixa situació "jo hauria marxat"

Gemma Trilla, alcaldable de Junts a Balaguer

La candidata de Junts a l’alcaldia de Balaguer, Gemma Trilla, s’ha desmarcat de la líder del seu partit i presidenta suspesa del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, en una entrevista concedida a Nació Digital.

Sobre el fet que Borràs vulgui mantenir-se en el càrrec tot i haver estat condemnada pel fraccionament de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes, Trilla ha assegurat que “jo hauria marxat” si es trobés en la mateixa situació, i ha respost que “no sé què dir-li” a la pregunta de si li molesta aquesta actitud de Borràs.

“Hem de ser conscients que en política hi som de manera temporal. Si t’encalles en voler liderar els partits, t’equivoques“, ha manifestat específicament al mateix diari digital sobre el fet que Borràs continui sent presidenta de Junts.

Vull pensar que la condemnen per temes aliens a la política”, ha dit sobre la condemna a quatre anys i mig de presó i 13 d’inhabilitació imposada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya a la líder juntista.

A més, l’alcaldable ha descartat que la presidenta suspesa de la cambra catalana l’acompanyi a fer campanya a Balaguer.

(Visited 7 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari