Dispositiu dels Mossos per un tiroteig mortal a Salou

Els agents detenen una persona i busquen dues més que van fugir en un cotxe amb matrícula francesa

Cotxe tirotejat a Salou

Foto: ACN, Mar Rovira

Els Mossos d’Esquadra han activat aquest dijous al matí un dispositiu policial de recerca després que morís tirotejat al carrer un home, i que una altra persona resultés greument ferida aquest dimecres a la nit, cap a les 23 hores, a Salou. La segona víctima ha mort aquest dijous a l’hosptial, segons ha comunicat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Arran dels fets, que van tenir lloc a la zona de la plaça les Palmeres d’aquesta localitat del Tarragonès, els Mossos van detenir un home de 24 anys de nacionalitat estrangera que hi estaria relacionat, en una àrea de servei de l’AP-7 a prop de Mèdol, cap a les 23:10 hores. Dins del cotxe del detingut els agents han trobat diverses armes.

Els Mossos han comunicat que la detenció es va practicar després de la fugida dels presumptes autors del tiroteig amb un vehicle amb matrícula francesa.

El dispositiu busca dues persones més, presumptament implicades en uns fets que ja investiga la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Camp de Tarragona.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari