Xoc de BComú i el PSC per la connexió del tramvia per la Diagonal

Jaume Collboni aposta per refredar l'obra i Janet Sanz li reclama que rectifiqui

Jaume Collboni, al Cercle Eqüestre

El candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha fet saltar la seva excompanya del govern municipal, la tinent d’alcaldia d’Urbanisme, Janet Sanz, quan s’ha mostrat partidari d’endarrerir la finalització de la connexió del tramvia per la Diagonal.

En concret, en una visita al Cercle Eqüestre, Collboni ha dit que “s’ha d’acabar el tramvia, evidentment”, i que això els ho indica “el sentit comú”, “un cop arribats a Verdaguer, i estant a 3 quilòmetres de l’altre ramal que ve del Besòs”. Però ha afegit que “no dic que sigui una prioritat” ni que “es faci durant aquest mandat”, en referència al pròxim, i que creu que “hem de deixar reposar els canvis que s’han fet a l’Eixample”.

En resposta a aquestes declaracions, Sanz ha expressat la seva preocupació i ha reclamat l’alcaldable socialista que rectifiqui, recordant que “sempre hem anat de bracet per desbloquejar la connexió” amb el PSC.

La responsable municipal d’Urbanisme ha afegit que vol pensar que les paraules de Collboni han estat “un error” i que el candidat socialista no s’avindrà a pactar amb l’alcaldable de Junts, Xavier Trias, per aturar la connexió del tramvia per la Diagonal.

(Visited 19 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari