El FC Barcelona prescindeix de Barça TV a partir del 30 de juny

El club comunica a l'empresa que gestiona la televisió, TBSC Telefónica, que no renovarà

Emissió de Barça TV

El Barça TV deixarà d’emetre a partir del 30 de juny, segons ha avançat aquest dijous RAC1 i ha confirmat a l’ACN fonts sindicals. El comitè d’empresa destaca que la Junta Directiva del FC Barcelona ha pres aquesta decisió per “motius econòmics”.

El FC Barcelona ha explicat aquest dijous que ha comunicat al seu proveïdor TBSC Telefónica, l’empresa que gestiona la televisió del Club, Barça TV, que no renovarà el contracte de prestació de serveis, el qual finalitza el pròxim 30 de juny.

El tancament afectarà els 120 treballadors que actualment formen part del canal, entre contractes fixos i autònoms.

Actualment, Barça TV és gestionat per Telefónica, però la vinculació s’acaba el 30 de juny. Serà aleshores quan deixi d’existir el canal, que té un cost d’uns vuit milions d’euros anuals.

La junta ha pres aquesta decisió per ajudar a quadrar els números i ajustar-se al fair play financer. Està previst que aquest dijous l’entitat comuniqui de manera oficial la decisió als treballadors.

Tot plegat el dia que el club blaugrana ha presentat l’acord de finançament de l’Espai Barça. Segons el president, Joan Laporta, és l’operació més important de la història del club, que suposa un préstec de 1.450 milions d’euros a retornar en 24 anys amb un interès del 5,5%. Laporta, però, ha assegurat que això no comportarà cap despesa extra al soci.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari