Trias no fa fàstics dels vots del PP “si me’ls regala”

L'alcaldable de Junts es mostra disposat a fer alcaldes Collboni (PSC) i Maragall (ERC) si guanyen

Xavier Trias

Xavier Trias, candidat de Junts a l’alcaldia de Barcelona, s’ha mostrat obert aquest divendres a acceptar els vots del PP al consistori “si me’ls regala”, per tornar a ser elegit alcalde de la capital catalana. “Mai m’he oposat a què em regalin coses”, ha indicat l’exalcalde en una intervenció al Nueva Economía Fòrum, però ha rebutjat arribar a un acord amb els populars per governar.

En canvi, Trias s’ha mostrat disposat a fer alcaldes tant el candidat del PSC, Jaume Collboni, com el d’ERC, Ernest Maragall, si un d’ells és el guanyador de les eleccions del pròxim 28 de maig, cosa que ha rebutjat fer si la guanyadora és Ada Colau, l’actual alcaldessa.

Pel que fa precisament a les decisions del govern municipal, Trias li ha retret una manca de lideratge i ha criticat la connexió del tramvia a la Diagonal, manifestant que és una estructura rígida que afegeix complicacions, que “respon a interessos de la companyia” dels combois, i que “no tenim tots els diners que volem”.

A més, ha proposat instal·lar “les 600 papereres que ha retirat el govern actual” de manera urgent i s’ha compromès a trucar al despatx de les empreses responsables de la neteja per mirar de millorar el servei.

(Visited 14 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari