José Luis Atienza, Pedro López Provencio i Jaume Moreno presenten “Federalisme fàcil”

“Federalisme fàcil” és un llibre que ha nascut amb la voluntat que serveixi per analitzar i comprendre com el federalisme pot ser l’eina que permeti una relació millor entre persones i entre comunitats i països. Tres dels dinou autors que hi participen ens el presenten: José Luis Atienza, Pedro López Provencio i Jaume Moreno. És fruït de la col·laboració de CLUB CÒRTUM i EL TRIANGLE. El federalisme és una idea, un camí i una proposta de construir una societat i una humanitat millors a partir del diàleg, la mà estesa, el respecte i la fraternitat.

Podeu comprar el llibre per sant Jordi a la paradeta de Federalistes d’Esquerres a Diputació / Rambla Catalunya i a través del portal de Llibreria d’EL TRIANGLE, https://triallibreria.eu/

(Visited 60 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Feu un comentari