A presó un home enxampat amb 48 quilos d’haixix valorats en 102.800 euros

El traficant es va intentar amagar quan es va adonar de la presència dels Mossos

Els 48 quilos de haixix intervinguts pels Mossos (ACN)
Els 48 quilos de haixix intervinguts pels Mossos (ACN)

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 27 anys enxampat en un control policial a Pont de Molins (Alt Empordà) amb 48 quilos d’haixix, valorats en 102.800 euros. Agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de Girona estaven fent un dispositiu de control a l’N-II divendres passat quan van veure com un cotxe es parava de manera busca a uns 200 metres del punt on eren.

Els mossos van veure un home sortint del turisme i amagant-se darrere d’una pila de fustes abandonada al costat d’una empresa, i els agents el van identificar i escorcollar. Durant el registre van trobar la clau del vehicle, i al maleter hi havia una maleta blava, una bossa de ràfia i una bossa platejada carregades amb haixix. A la maleta hi havia 43 paquets amb deu tauletes d’una substància vegetal de color marró premsada amb un pes de 43,324 quilos. A la segona bossa hi van trobar cinc paquets amb vint tauletes, cadascuna amb 5,065 quilos.

Els agents han comissat un total de 48,389 quilos d’haixix, segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior. El detingut, de qui no consten antecedents, va passar el dia 16 d’abril a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres i ha ingressat a presó.

(Visited 8 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari