Els taxistes protesten a l’aeroport del Prat contra els “pirates”

Élite Taxi denuncia que la directora de la infraestructura no els vol rebre

Taxistes de l’Àrea Metropolitana de Barcelona han ocupat el vestíbul de l’aeroport del Prat en una acció de protesta a la qual s’aniran sumant altres accions els pròxims dies. Els taxistes, convocats per Élite Taxi, protesten davant la “inacció” d’Aena enfront dels conductors sense llicència que capten clients en la zona d’arribades de l’aeroport, als quals consideren “pirates”.

Els taxistes demanen reestructurar la zona de reserves en la zona d’encotxar de la T1, incrementar presència de seguretat privada, i donar avisos per megafonia que el taxi oficial és “groc i negre”.

El sector també demana poder tenir un estand informatiu en el vestíbul de la T1, eliminar els pivots de la rampa d’accés a la zona dels taxis, obrir una segona rampa de baixada, i l’ús d’adhesius en el sòl per a indicar l’accés als taxis.

És previst que les protestes segueixin els pròxims dies. Per aquest dimarts els taxistes han programat usar la botzina dels seus vehicles mitja hora cada dues hores en la zona de taxis. Per dimecres està convocada una marxa lenta entre les dues terminals que pot comportar el bloqueig de les entrades i sortides de l’aeroport per carretera. I dijous es realitzarà una nova ocupació del vestíbul de la T1, on se celebrarà una assemblea per a decidir noves mobilitzacions, que poden incloure marxes lentes per Barcelona.

El portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, ha denunciat falta de voluntat de la directora de l’aeroport, Sònia Corrochano, per a reunir-se amb el sector i concretar mesures per acabar amb la presència dels taxis il·legals.

(Visited 6 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari