El sector del taxi i Aena es reuniran dimecres per tractar la presència de conductors “pirata” a l’aeroport del Prat

Tito Álvarez assegura que el col·lectiu perd almenys 8 milions d'euros anuals per aquestes pràctiques

Taxistes a l'aeroport del Prat

El sector del taxi i la directora de l’aeroport del Prat, Sònia Corrochano, es reuniran aquest dimecres per tractar la presència de conductors “pirata” a la zona de recollida de viatgers a l’aeroport del Prat. Així ho ha anunciat aquest dilluns el portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, durant l’assemblea al vestíbul de la T1 de la zona d’arribades amb la participació de més d’un centenar de taxistes.

El col·lectiu ha muntat patrulles formades per entre dues i tres persones en les darreres tres setmanes i ha detectat una cinquantena de conductors il·legals captant turistes il·legalment. Segons Álvarez, aquestes pràctiques suposen un perjudici econòmic als taxistes de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) d’almenys 8 milions d’euros anuals.

Fonts de l’Institut Metropolità del Taxi (IMET) han confirmat la trobada, que se celebrarà a instàncies d’Aena i en la qual també seran presents els Mossos d’Esquadra, les associacions del taxi i el mateix IMET. Per la seva banda, fonts d’Aena asseguren que les reunions amb l’IMET se celebren regularment i que l’organisme és el seu interlocutor oficial en les qüestions relacionades amb el taxi.

(Visited 7 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari