Toni Soler exigeix disculpes a Juanma Moreno i l’acusa de mentider i demagog

El presentador atribueix la polèmica pel gag de la Verge del Rocío a "l'electoralisme"

Jair Domínguez, Toni Soler i Òscar Andreu, presentadors inicials d''Està passant'
Jair Domínguez, Toni Soler i Òscar Andreu, presentadors inicials d’‘Està passant’

El presentador del programa Està Passant de TV3, Toni Soler, ha atribuït la polèmica del gag de la Verge del Rocío al període electoral. Al començament de l’edició d’aquest dimarts, Soler ha destacat que alguns dels que han expressat queixes han estat el president de la Junta d’Andalusia, el popular Juanma Moreno o el president de l’Aragó, el socialista Javier Lambán. Lluny de disculpar-se, Soler els ha exigit disculpes a ells, en especial a Moreno, que va acusar el programa de menysprear els andalusos. “És mentida, és irresponsable i és demagògic”, ha afirmat.

Després de defensar la vàlua de la humorista Judit Martín que feia de verge en el gag, Soler s’ha mostrat molt sorprès de “l’abast” de la polèmica, ironitzant que aquests dies a Espanya s’ha parlat més d’això que de la victòria del Reial Madrid contra el Barça. “El gag potser era dolent, però i el partit de Lewandowski?”, s’ha lamentat Soler. Alhora, ha obert un capítol de disculpes en el qual n’ha exigit a Moreno per les acusacions de menyspreu als andalusos i als polítics “d’aquí i d’allà” que han “aprofitat per arreplegar vots, dos en el cas de Ciutadans”.

També ha exigit disculpes a la “premsa espanyola” a la qual ha acusat d’intimidar el seu equip. “Això és cosa meva”, ha declarat. I també n’ha demanat als bisbes catalans “per preocupar-se més de l’humor de TV3 que de la pederàstia”. Finalment, ha advertit a la Fundació Espanyola d’Advocats Cristians, que ha presentat una demanda contra el programa,  que “si hi ha judici, citarem la Verge del Rocío com a testimoni de la defensa”.

 

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari