El govern urgeix a superar “la interinitat” a la presidència del Parlament

La portaveu Plaja evita pronunciar-se sobre la proposta del PSC per rellevar Borràs

La portaveu del govern, Patrícia Plaja

La portaveu del govern de la Generalitat, Patrícia Plaja, ha reclamat als grups del Parlament de Catalunya que trobin “immediatament” una solució per superar “la interinitat” que afecta la cambra, ara que la seva presidenta, Laura Borràs, ha estat condemnada a quatre anys i mig de presó pel fraccionament de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

No obstant això, Plaja també ha manifestat que el que passi a la cambra catalana no necessàriament ha d’afectar l’executiu de Pere Aragonès, i ha evitat pronunciar-se sobre la proposició de llei del PSC per forçar el relleu de Borràs, després que el líder d’ERC, Oriol Junqueras, hagi amenaçat Junts de sospesar un suport a la mesura, si el partit que lidera Borràs no s’avé a “resoldre” la substitució.

La portaveu del govern català, que ha considerat que la situació actual “debilita la institució”, també ha indicat que correspon als grups parlamentaris trobar la manera de superar-la, però ha afirmat que ho han de fer “de la manera més àgil i ràpida”.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari