Ciutadans exigeix la dimissió de Balcells pel cas de la infermera que va criticar el C1 de català

L'Hospital Vall d'Hebron no ha renovat el contracte a la protagonista del vídeo de TikTok

El líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, en roda de premsa (ACN)

El líder de Ciutadans a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha exigit la dimissió del conseller de Salut, Manel Balcells, després que la infermera que va criticar l’exigència del C1 de català hagi deixat de treballar a l’Hospital Vall d’Hebron. En un missatge a Twitter Carrizosa ha assegurat que Balcells ha donat suport a “una caça de bruixes” i ha denunciat que es tracta d’un “acomiadament ideològic”.

El divendres va fer-se públic que a la infermera se li va acabar el contracte laboral i que l’Hospital Vall d’Hebron havia decidit no renovar-li. Preguntat sobre l’assumpte, el conseller de Salut, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha argumentat que la renovació no s’ha produït perquè “tots els motius pels quals se li va obrir l’expedient eren suficients per no renovar-li el contracte”. De fet, després que es fes públic el vídeo on la infermera criticava haver de tenir el C1 de català per opositar, se li va obrir un expedient, el qual, ha explicat Balcells, “ha decaigut” perquè el seu contracte s’ha acabat.

“Allò ja vam manifestar que no era tolerable que passés, no només pel contingut de les declaracions, sinó també perquè una infermera en un lloc públic no pot fer un TikTok, no pot fer-ho amb la bata de l’Institut Català de la Salut (ICS), no pot fer-ho sense la mascareta, no pot fer-ho en hores de treball…”, ha recordat Balcells, que ha afegit: “A més a més, el seu contingut era clarament ofensiu”.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari